متخصصان قلب و عروق مرکز طبیب برتر

دکتر حاجی زاده

دکتر حاجی زاده
فوق تخصص قلب و عروق

دکتر حامد فتاحی

دکتر حامد فتاحی
فوق تخصص قلب و عروق

نیاز به نوبت مشاوره قلب داری؟


رزرو نوبت اورژانسی رزرو نوبت ویزیت

آدرس : میرداماد رو به روی بازار بزرگ کیش پلاک ۳۳۱

شماره موبایل : ۰۹۰۵۸۶۷۴۰۰۶

شماره تماس : ۰۲۱۸۸۷۷۰۷۴۶

مرکز پزشکی فوق تخصصی طبیب برتر

متخصص قلب در تهران

مرکز فوق تخصصی طبیب برتر با گردآوری بهترین پزشکان فوق تخصص قلب و فشار خون در تهران و نیز با به روزترین تجهیزات در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی آماده خدمت‌رسانی به شماست.

شما می‌توانید برای دریافت نوبت قلب با شماره‌های مرکز که در بالای صفحه سایت و نیز در قسمت تماس با ما قرار گرفته در ازتباط باشید.

همچنین می‌توانید از طریق چت واتساپ با ما در ارتباط باشید، کارشناسان ما در اولین فرصت به شما پاسخ می‌دهند.


آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان ولی عصر، خیابان میرداماد، رو به روی بازار بزرگ کیش، پلاک ۳۳۱ – طبقه ۱ – واحد ۱

درد قلبی | Angina pectoris | chest pain


حتما تاکنون افرادی را در دور و اطرافتان دیده‌اید که به دلیل بیماری‌های قلبی به متخصص قلب و عروق مراجعه کرده‌اند ولی متاسفانه دکتر به آن‌ها گفته است که شما دیر مراجعه کردید و متاسفانه بیماری که در گذشته با دارو درمان می‌شد الان نیاز به عمل جراحی باز یا عمل‌های آنژیوپلاستی و… پیدا کرده است.

باید این را بدانید که درد قلبی یک علامت است نه بیماری . { این درد به صورت احساس خفگی، تنگی نفس، فشار یا گرفتگی می باشد که اغلب در وسط قفسه سینه یعنی پشت استخوان جناغ (sternum ) احساس می شود یا حتی ممکن است از بالای ناف تا فک تحتانی مثلا به گلو، فک یا دست چه از جلو چه از پشت انتشار پیدا کند . آنژین قلبی معمولا حالت سنگینی روی قفسه سینه دارد ولی گاهی حالت سوزشی در سینه ایجاد می کند . این درد ممکن است گاهی به دنبال ورزش یا فشار روانی ( اضطراب ) و حتی فعالیت جنسی نیز بروز پیدا کند . } ولی معمولاً در آقایان بالای ۵۰ سال و خانم‌های بالای ۶۰ سال دیده می‌شود و فرد اغلب برای نشان دادن این درد دست‌هایش را به صورت مشت شده روی قفسه سینه خود قرار می‌دهد و این درد شدت یکنواختی نداشته و ماهیت افزاینده – کاهنده دارد؛ یعنی ابتدا شدت درد بیشتر می‌شود و سپس کم شده تا قطع شود و معمولا بین ۲ تا ۵ دقیقه طول می‌کشد.


هر دردی در قفسه سینه نشانه بیماری قلبی است ؟

در واقع درد قلبی مهم ترین نشانه بیماری های سرخرک کرونری است (CAD ) ولی درد های قفسه سینه دلایل مختلفی دارد و هر دردی نشانه بیماری قلبی نیست از جمله دلایل درد قفسه سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

درد های ناشی از قلب

۱ – حمله قلبی است که در اثر ایجاد لخته و انسداد شریان های تغذیه کننده قلب رخ می دهد .

۲ – آنژین صدری که در آن به علت رسوب چربی، کلسترول و سایر موادی که پلاک نامیده می شوند در جدار داخلی عروق، خون کافی به قلب نرسیده و فرد درد احساس درد می کند .

۳- دایسکشن ( پارگی ) آئورت

۴ – پریکاردیت به معنای التهاب پرده خارجی قلب ( پریکارد ) است که معمولا باعث درد هنگام دراز کش بودن می شود .

درد قفسه سینه ناشی از معده و مشکلات گوارشی

۱ – هنگامی که اسید معده وارد مری می شود باعث سوزش سر دل می شود .

۲ – اختلالات در مری و بلع باعث درد قفسه سینه می شود .

۳ – سنگ های کیسه صفرا یا التهاب آن می تواند درد هایی را ایجاد کند که به سینه کشیده می شود .

درد های عضلانی قفسه سینه

۱ – شکستگی ها سا صدمه های دنده ها نیز باعث درد می شود .

۲- بیماری هایی مانند فیرومیالژی می تواند درد قلبی ایجاد کند .

۳ – کوستوکندریت که به علت آسیب یا التهاب غضروف متصل کننده ۲ استخوان درد قفسه سینه را ایجاد می کند .

درد قفسه سینه و بیماری های ریوی

۱ – آمبولی ریوی

۲ – پلورزی ( پلوریت یا پلورودینی ) که در واقع التهاب پرده های جنب ( اطراف ریه ) است که باعث درد می شود .

نیاز به نوبت مشاوره قلب داری؟


رزرو نوبت اورژانسی رزرو نوبت ویزیت

آدرس : میرداماد رو به روی بازار بزرگ کیش پلاک ۳۳۱

شماره موبایل : ۰۹۰۵۸۶۷۴۰۰۶

شماره تماس : ۰۲۱۸۸۷۷۰۷۴۶

چگونه درد‌های قلبی را دیگر درد‌های قفسه سینه افتراق دهیم؟

  • در درد‌های قلبی احساس درد به صورت فشار، سوزش یا سنگینی است ولی در موارد

    رزرو آنلاین نوبت مشاوره قلب

    دیگر درد تیز؛ یعنی فرو کردن چاقو است که به دنبال سرفه و عطسه تشدید می‌شود.

  • در درد‌های قلبی درد به صورت تدریجی در بازه زمانی چند دقیقه‌ای شروع می‌شود ولی در موارد دیگر شروع درد چند ثانیه بیشتر طول نمی‌کشد.
  • درد‌های قلبی در یک ناحیه یزرگ مثلاً از قفسه سینه پخش می‌شوند ولی در موارد دیگر درد تنها در یک سمت بدن وچود دارد.
  • درد‌های قلبی به نواحی مختلف مانند دست چپ، گردن، فک یا حتی پشت بدن نیز کشیده می‌شوند. ولی موارد دیگر تنها محدود به نقطه‌ای کوچک است.
  • درد قلبی درد یا فشاری است که علامت‌های دیگری مانند تنگی نفس، تعریق سرد و… میز همراه آن است ولی موارد دیگر ساعت‌ها یا روز‌ها بدون نشانه‌های دیگر می‌تواند ادامه پیدا کند.
  • درد قلبی بعد از فعالیت فیزیکی، استرس‌های روحی، شروع یا تشدید می‌شود حتی در حالت استراحت نیز اتفاق میفتد (آنژین قلبی ناپایدار) ولی در موارد دیگر درد با فشار دادن قفسه سینه یا حرکت دادن دست‌ها تشدید می‌شود.

چرا درد‌های آنژینی اهمیت دارند؟

{ همانگونه که گفتیم ، دردهای آنژینی به علت کاهش خون رسانی به عضله قلب رخ می دهد . اگر به دردهای آنژینی اهمیت داده نشود و خون رسانی کاهش بیشتری پیدا کند، فرد دچارسکته قلبی می شود }.

همچنین اغلب درد‌های قلبی با استراحت بهتر و یا برطرف می‌شوند این نکته گاهی باعث نادیده گرفتن درد وعدم پیگیری به موقع می‌شود.

چه کسانی بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی هستند؟

  • افراد مسن

سن بالا یکی از ریسک فاکتور‌های بیماری قلبی است.

  • سابقه خانوادگی

یکی دیگر از مواردی که دخیل است خانواده است که وجود بیماری‌های قلبی در آن‌ها می‌تواند خطر ایجاد بیماری در افراد دیگر خانواده را نیز در سنین بالاتر بدهد.

  • دیابت

افراد مبتلا دیابت تایپ ۲ در مقایسه با افراد سالم ۲ تا ۴ برابر بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی هستند.

  • چربی خون بالا
  • فشار خون بالا
  • کشیدن سیگار
  • کم تحرکی


افراد مبتلا به آنژین قلبی از چه دارو‌هایی استفاده می‌کنند؟

احتمالا نام قرص زیر زبانی را شنیده‌اید این دارو همان نیتروگلیسیرین است که در درمان حمله حاد آنژین به کار می‌رود. این دارو سرخرک کرونر را باز کرده و باعث می‌شود خون بیشتری به ماهیچه قلب برسد. در صورتی که پزشک برای شما قرص نیتروگلیسیرین تجویز کرده نکته مهم در نگه داشتن آن این است که آن را به صورت تازه مصرف کنید چون فرم قرصی آن اثر خود را از دست می‌دهد. و بهتر است قرص را دور از تابش مستقیم نور آفتاب قرار دهید زیرا سبب تضعیف دارو می‌شوند.
همچنین در این افراد از آسپرین و بتا بلاکر‌ها نیز استفاده می‌شود.

دارو تا چه زمانی برای بیماران مبتلا به آنژین قلبی جوابگو است؟

اگر حتی در صورت مصرف دارو باز هم آنژین قلبی ادامه یابد یا به دفعات بیشتر یا با درد شدیدتری روی دهد ممکن است پزشک تصمیم به انجام آنژیوگرافی عروق کرونر بگیرد تا ساختمان این عروق را مشاهده کند. با این آزمایش پزشک درمی‌یابد آیا فرد بیمار مناسبی برای انجام آنژیوپلاستی عروق کرونر یا عمل بای‌پس bypass سرخرگ کرونر هستد یا خیر.

سکته قلبی خاموش در کمین کسانی که به دردهای قلبی اهمیت نمی‌دهند

حمله قلبی خاموش، یک نوع حمله قلبی است که علائم قابل توجهی نداشته، یا در صورت وجود علائم افراد آن‌ها را به عنوان نشانه حمله قلبی نمی‌شناسند. ممکن است بیمار علائمی که به طور معمول با حمله قلبی همراه هست، مثل درد قفسه سینه یا تنگی نفس، نداشته باشد و این افراد که دچار سکته قلبی خاموش می‌شوند، ممکن است بعداً به‌یاد بیاورند که سوءهاضمه، علائم شبیه آنفولانزا یا کشیدگی عضلات سینه داشته‌اند. حمله قلبی خاموش مانند هر حمله قلبی دیگر شامل انسداد جریان خون در قلب بیمار و آسیب احتمالی به عضله قلب است.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از حملات قلبی هیچ علامتی نداشته، اما می‌توانند احتمال نارسایی قلبی (Heart failure) را در فرد افزایش دهند. سکته‌های قلبی خاموش، ۴۵ درصد از حملات قلبی را پوشش می‌دهد و طبق مطالعه‌ای که در آخرین شماره مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است، میبینیم این حملات قلبی هیچ علامتی نداشته، اما به همان اندازه حملات علامت دار و تیپیک، رخ می‌دهند.

این نوع حملات قلبی با عنوان خاموش توصیف می‌شوند زیرا هنگام بروز، علائم آن‌ها از شدت حمله قلبی کلاسیک، مانند درد شدید و فشار قفسه سینه، تعریق و تنگی نفس شامل نمیباشد. این علائم می‌توانند خیلی ملایم احساس شوند، به قدری کوتاه باشند که اغلب به دلیل سایر بیماری‌های مزمن یا مشکلات جسمی دیگر جدی گرفته نمی‌شوند و درنتیجه اکثرا توسط بیماران نادیده گرفته می‌شوند.


اگر این علائم را دارید، سریعتر به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید

علائمی که ممکن است نشان دهنده حمله قلبی خاموش باشد عبارتند از:

احساس ناراحتی خفیف در قفسه سینه، بازوها و فک فرد که با استراحت از بین می‌رود.
تنگی نفس
اختلالات خواب و افزایش خستگی
شکم درد یا سوزش معده
شکنندگی پوست
احساس خستگی بیشتری نسبت به قبل
دشوار بودن انجام حرکات عادی


پس اگر با این علائم رو به رو هستید و یا ریسک فاکتور‌های قلبی شامل:

  • سن بالای ۵۰ برای آقایان سن بالای ۵۵ برای خانم‌ها
    دیابت
    اضافه وزن
    سابقه خانوادگی بیماری قلبی
    فشار خون بالا
    کلسترول بالاعدم ورزش
    سابقه حمله قلبی
    مصرف دخانیات

را دارید حتما به پزشک قلب مراجعه کنید

به شما پیشنهاد می‌کنیم همین حالا با مرکز پزشکی فوق تخصصی طبیب برتر تماس بگیرید و از نظرات پزشکان متخصص قلب مرکز، استفاده کنید.


چگونه یک پزشک متخصص قلب خوب را بشناسیم؟

اگر شما هم از آن دسته بیمارانی هستید که به دنبال متخصص قلب خوب در تهران و یا در هرجای دنیا می‌گردید می‌توانید این خصوصیات را جستجو و به هدفتان برسید
اول اینکه رزومه پزشکتان را بخوانید تا بدانید چقدر و در کجا سوابق حضور این پزشک پررنگ است، در مرحله بعد نام پزشکتان را گوگل کنید و از سایتهای مرجعی که در تمام دنیا و به زبانهای مختلف هستند میزان رضایت بیماران دیگر را از این پزشک بسنجید، می‌توانید علائم بیماری را در کنار محلی که نیاز دارید جستجو کنید و ببینید آیا پزشک شما در بین بهترین‌ها هست یا نه، به طور مثال: بهترین متخصص فشار خون در تهران
در مرحله بعد بدانید که آیا این پزشک دستگاه‌ها و شرایط ایده آل را برای تشخیص فراهم کرده است یا نه و نتایج اینها به شما بهترین پزشکان را در هر زمینه معرفی می‌کند.

نوبت مشاوره قلب

رزرو نوبت ویزیت رزرو نوبت اورژانسی

آدرس : تهران، میرداماد، رو به روی بازار بزرگ کیش، پلاک ۳۳۱

ساعات کاری : از ساعت ۷ الی ۲۲

شماره تماس : ۰۲۱۸۸۷۷۰۷۴۶

دریافت پاسخ : برای دریافت پاسخ کلیک کنید.